O nama

O Kompaniji

MIVEX je osnovan 1997. godine kao porodična firma, i iza sebe ima 20 godina uspešnog poslovanja. Osnovna delatnost firme je distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Cilj Mivexa je da obavljanjem svoje delatnosti zadovolji svoje kupce. Da bi zadovoljio sve veće potrebe potrošača, Mivex je od 1997. godine znatno uvećao svoju prodaju i proširio asortiman proizvoda i usluga.

Trenutno snabdeva zapadnu i deo centralne Srbije sa preko 2000 kupaca, od kojih je 70% manjih firmi, a 30% direktnih potrošača.

Nastoji da bude pouzdani partner lokalnoj zajednici, što se stalno potvrđuje prvenstveno primenom najviših poslovnih standarada u radnom okruženju i na tržištu.

Od pokretanja poslovanja zapošljava lokalne kadrove i stalno ulaže u lokalno tržište. Trenutno ima 120 zaposlenih, obučenih i raspoređenih kadrova na različitim mestima, koji kvalitetno obavljaju posao, sve u cilju unapređivanja prodaje i zadovoljenja potrošača.

Naš poslovni prostor u Bulevaru oslobodilaca 105b – najsavremeniji i najveći u regionu. Ukupno 17500 m2, 2700 kancelarijskog i 5100 m2 visoko regalnog skladišta sa 7000 paletnih mesta, 10 vozila za međunarodni transport i 30 vozila za domaći transport.

Ostanite sa nama - bićemo uvek uz Vas...

Istorija Mivexa

"Putovanje od hiljadu kilometara, počinje jednim korakom", te reči bile su vodilja Milojku Čvoroviću pre 20 godina, ali i sada njegovim naslednicima, vlasnicima firme. Te predratne 1997. godine, u Beljini, kod Čačka, nastaje ortačko društvo "Mivex". Delatnost - prodaja i distribucija alkoholnih i bezalkoholnih pića. Prvi korak je načinjen. Godinu dana kasnije, kupljeno je prvo kombi vozilo za prevoz i dostavu naše robe. Nije prošlo mnogo vremena, svega još godinu dana, i nabavljen je prvi kamion, u to vreme "Man", poslednje generacije. Kako ništa ne raste preko noći, tako se i "Mivex" postepeno, ali temeljno razvijao. Krajem devedesetih, bili smo prva firma u krugu od 100 kilometara za dostavu i prodaju pića, takozvani - franko kupac.

U međuvremenu, ortačko društvo preraslo je u društvo sa ograničenom odgovornošću. Bilo je potrebno više prostora, više ljudi. Pet godina posle osnivanja, u Bulevaru Vuka Karadžića izgrađeni su hala od 350 kvadratnih metara i kancelarije. Rastao je i vozni park. Pre proslave prve decenije postojanja, "Mivex" je imao novi i savremeniji dom, u Ulici dr Dragiše Mišovića 148. Tada poseduje i daleko bogatiji vozni park, za domaći i međunarodni transport.

Kako su zahtevali novi standardi, sva vozila imala su savremene eko motore. Širenjem kapaciteta, povećavao se i broj zaposlenih. Desetu godišnjicu rada firma je proslavila sa 40 zaposlenih. Koliko god porodica bila velika i složna, pomoć je uvek dobro došla. Rasli smo sa svojim radnicima, razvijali međusobno

Otvorili smo maloprodajne objekte u Požegi i polako prelazili ka Guči, Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Kosjeriću, Toponici, Kragujevcu, Mrčajevcima, LJigu, Mionici...

Jedni smo od osnivača udruženja distributera pića UNO DROP, zajedno sa diskontima širom Srbije.

Pratili smo savremeno tržište i upotpunjavali asortiman. Kod nas možete nabaviti sve vrste inostranih i domaćih pića. Kao i svaki dvadesetogodišnjak, uvek smo u "akciji". Kod nas je sve jeftinije i dostupnije. Ništa nam nije teško, sve možemo! Odgovorni smo za ono što radimo, ali i za ono što ne radimo.Znamo za red i domaće vaspitanje. Kod nas su gosti uvek dobro došli. Svaki kupac je važan, kupio flašicu vode ili šleper pića. Ako Vas lepo uslužimo, poželećete uvek da dođete kod nas po vodu, pivo, sok.., šta god volite, ili kada god slavite. Poštovanje, tačnost, kvalitetna usluga... Neke vrednosti uvek ostaju iste, a rastemo u skladu sa vremenom i informacionim tehnologijama.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
120

Zaposlenih

17

Maloprodaja

13000

Artikala

90

Vozila